Moringa prah 300g Terra Co

Makrobiotic

Moringa prah 300g Terra Co
Gde kupiti ovaj proizvod?
Moringa je biljka koja raste u Indiji. Lišće moringe tradicionalno se upotrebljava u Indiji za regulisanje krvnog pritiska i kao pomoć u lečenju anksioznih stanja. Prema ajurvedi sam list moringe sprečava više od 300 bolesti. Mnoga delovanja koja se pripisuju moringi potvrđena su modernism zdravstvenim studijama. Moringa je sjajan izvor mineral poput kalijuma,kalcijuma, magnezijuma i gvožđa. Sadrži sve vitamine u uravnotezenom odnosu: vitamine C, E, F, K, beta-karoten i provitamin A, vitamine B skupine: B1, B2, B3, B6 i B12 ikolin. Moringa se ističe u biljnom svetu jer sadrži sve esencijalne I neesencijalne aminokiseline u uravnotezenom odnosu i za ljude bio dostupnom stanju. Mnoge zdravstvene studije potvrđuju da ekstrakt lista moringe smanjuje triglyceride i holesterol u krvi, te povišeni krvni pritisak. Moringa smanjuje i oksidaciju holesterola, te tako štiti arterije od nakupljanja holesterola, a preporučuje se i za zaštitu kardiovaskularnog sistema.
Brend: TerraCo
Oznaka: moringa,

Zdravisimo.com se ne bavi prodajom proizvoda, već pruža informacije u kojim objektima ih možete kupiti.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima namenjene su samo za generalno informisanje.


Podeli sa prijateljima:

Preporučeni proizvodi


PR281
Brahmi kapsule

Dodatak ishrani za održavanje...


PR041
Belvit F 150gr

Belvit F je potpuno prirodan ...


PR252
Moringa prah 90g ZDRAVO BILJE

Moringa je biljka koja raste ...


Gde kupiti proizvod:Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*

Poslednje pregledano:


Zdravissimo

064 9239 566
zdravisimo.net@gmail.com

Kod nas ćete naći mnogo korisnih saveta koji će poboljšati kvalitet vašeg života, kao i proizvode zdrave hrane koji će vam pomoći da počnete da brinete o sebi na pravi način. Zdravisimo je sastavljen od tima iskusnih ljudi, kojima je veleprodaja zdrave hrane delatnost po kojoj su postali prepoznatljivi. 

Mislite na sebe i na vaše zdravlje.


Politika privatnosti

Registruj svoju prodavnicu na našem sajtu

Saznaj više

Copyright © 2017 Zdravisimo. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS