Portal Zdravisimo prikuplja samo neophodne podatke o korisnicima, koji se potrebni za funkcionisanje sajta i kvalitetno pružanje usluge. Garantujemo poštovanje i čuvanje ovih podataka, kao i onih koje korisnici ostave prilikom popunjavanja kontakt forme i ostavljanja komentara na sajtu, u skladu sa važećim propisima.

Da bismo odgovorili na pitanje upućeno sa web prezentacije putem kontakt forme ili komentara na sajtu potrebni su nam ime i prezime i e-mail adresa. Navedeni podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla tj. za obradu zahteva korisnika. Navedene podatke koristimo da bismo korisnicima odgovorili na upit, odnosno pružili adekvatnu informaciju zbog koje su nas kontaktirali.

Obavezujemo se da ćemo korisnike informisati o načinu korišćenja prikupljenih podataka i uvek dati mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne žele da se njihovo ime ukloni sa lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Lične podatke ili bilo koju drugu informaciju koju korisnik podeli sa nama ne razmenjujemo sa trećim licima bez saglasnoti korisnika, osim ukoliko su deo procesa pružanja usluga ili ukoliko je to zakonom propisano kao obaveza.

Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje principa zaštite privatnosti. Sve uobičajene mere zaštitte se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup podacima korisnika.

Garantujemo da primenjujemo sve uobičajene mere bezbednosti kojima štitimo podatke naših korisnika. Ovo podrazumeva, ali nije ograničeno pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osetljivim podacima, enkriptovanim transferom osetljivih podataka poslatih od strane korisnika na formama za prijavu, upitima i slično. Ne garantujemo za propuste u bezbednosti koji nisu pod našom kontrolom.

Ukoliko u bilo kom trenutku želite da povučete saglasnost za obradu ličnih podataka tj. da obrišete sve svoje podatke iz naše evidencije, možete uputiti pisani zahtev na e-mail adresu zdravisimo.net@gmail.com.

Nakon obrade zahteva i utvrđivanja njegove opravdanosti postupićemo dalje u skladu sa zakonom. Nakon pročitane politike privatnosti smatramo da su korisnici upoznati sa politikom privatnosti i da su prihvatili navedeno.

Registruj svoju prodavnicu na našem sajtu

Saznaj više

Copyright © 2017 Zdravisimo. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS