Kapi sremuša 50ml ZokiS

Makrobiotic

Kapi sremuša 50ml ZokiS
Gde kupiti ovaj proizvod?
Prirodan preparat koji ima blagotvorno dejstvo na povišen krvni pritisak, smanjenje nivoa holesterola u krvi, poboljšanje cirkulacije. Deluje antioksidativno i čisti organizam. Sremuš, čudo prirode, čuva, štiti, čisti ceo organizam kao majka svoje dete. Sremuš je evropska biljka i pripada u 4 planetrne biljke.Sremuš sadrži etarsko ulje koje je bogato ALLINOM i IZOALLINOM i drugim jedinjenjima sa sumporom. Bogat je vrednim mineralima, solima, belančevinama, mastima i vitaminima. Dokazano dejstvo: Snižavanje nivoa triglicerida i holesterola u krvi, snižavanje povišenog krvnog pritiska, poboljšanje cirkulacije, blagotvorno dejstvo na rad srca, antimikrobno dejstvo, antioksidativno dejstvo, čišćenje organizma od štetnih materija , blagotvorno dejstvo kod arterioskleroze, gasrointestinalnih smetnji, bolesti disajnog sistema, hematoma i otvorenih rana koje teško zaceljuju. Neto: 50ml Proizvedeno u Srbiji
Brend: ZokiS
Oznaka: sremuš,

Zdravisimo.com se ne bavi prodajom proizvoda, već pruža informacije u kojim objektima ih možete kupiti.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.
Informacije o proizvodima namenjene su samo za generalno informisanje.


Podeli sa prijateljima:

Preporučeni proizvodi


Spirulina u prahu 100g BEYOND
Spirulina u prahu 100g BEYOND

Spirulina je modro-zelena alg...


Soja protein 500 gr
Soja protein 500 gr

Soja protein predstavlja izvr...


Nigari 200gr
Nigari 200gr

Nigari je magnezijum hlorid. ...


Gde kupiti proizvod:Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*

Poslednje pregledano:


Zdravisimo

064 9239 566
zdravisimo.net@gmail.com

Kod nas ćete naći mnogo korisnih saveta koji će poboljšati kvalitet vašeg života, kao i proizvode zdrave hrane koji će vam pomoći da počnete da brinete o sebi na pravi način. Zdravisimo je sastavljen od tima iskusnih ljudi, kojima je veleprodaja zdrave hrane delatnost po kojoj su postali prepoznatljivi. 

Mislite na sebe i na vaše zdravlje.


Politika privatnosti

Copyright © 2018 Zdravisimo. All rights reserved.
Izrada sajta by GlobalWebmasters, SEO by WBS