Bezbedni prirodni lekovi za potenciju


Prirodna terapija

Impotencija se često prećutkuje ili doživljava sa stidom, iako se može javiti kod muškaraca različitih starosnih dobi. Ova situacija može izazvati snažnu anksioznost, narušiti samopouzdanje i uticati na kvalitet odnosa.

Nemogućnost muškarca da obezbedi sebi i svojoj partnerki zadovoljavajuću seksualnu aktivnost definiše se kao impotencija. A pod zadovoljavajućom seksualnom aktivnošću podrazumevamo održavanje erekcije dovoljno vremena da se i kod muškarca i kod žene može izazvati orgazam.


covek ima problem sa dizanjem polnog organa

Impotencija nije problem koji zahvata samo stariju populaciju. Sve je više mladih ljudi koji se javljaju urologu radi rešavanja problema sa potencijom. Statistike govore da je poslednjih decenija sve veći broj mladih muškaraca ispod 40. godine života koji pate od privremene ili totalne erektilne disfunkcije.

Čak 3% su mladi muškarci ispod 30 godina. Stoga je važno da odgovorimo na pitanja kako se rešava ovaj problem, koji su njegovi uzroci, kao i sta popiti za duzi odnos.

Sta popiti za duzi odnos?

Važno je napomenuti da ne postoji magično piće koje će garantovano produžiti odnos. Ali postoje neki prirodni napici i suplementi. Oni vam mogu pospešiti seksualnu izdržljivost i pomoći vam da poboljšate svoj seksualni performans. 

Pre nego što pribegnete bilo kojim rešenjima, uvek se posavetujte sa lekarom kako biste bili sigurni da je vaš izbor bezbedan i adekvatan za vaše zdravstveno stanje. U nastavku isticemo sta popiti za duzi odnos?

  • Voda: Pre nego što posegnete za bilo kojim napicima, zapamtite da je hidratacija ključna za dobar seksualni performans. Dovoljno vode održava telo hidriranim i pomaže u očuvanju energije tokom fizičkih aktivnosti.
  • Prirodni sokovi: Neki prirodni sokovi, kao što su sok od nara, cvekle ili celerov sok, sadrže antioksidanse i hranljive materije koje mogu pozitivno uticati na cirkulaciju i erektilnu funkciju.
  • Zeleni čaj: Zeleni čaj bogat je antioksidansima i može poboljšati cirkulaciju krvi, što može biti korisno za seksualnu izdržljivost.
  • Bademovo mleko: Bademi su bogati vitaminima i mineralima, uključujući cink koji može doprineti povećanoj proizvodnji testosterona. Bademovo mleko može biti ukusan i hranljiv napitak koji će vam pružiti energiju.
  • Maca prah: Maca je koren biljke koja se tradicionalno koristi za povećanje libida i seksualne izdržljivosti. Maca prah možete dodati u smoothie ili napitke, ali konsultujte se sa lekarom pre nego što ga konzumirate, posebno ako imate zdravstvene probleme ili uzimate druge lekove.
  • Ginseng čaj: Ginseng se smatra adaptogenom, što znači da može pomoći organizmu da se prilagodi stresu. Ginseng čaj može poboljšati cirkulaciju i povećati nivo energije.
  • Najbolje tablete za potenciju na biljnoj bazi: Ako vas zanima sta popiti za duzi odnos ili kada postoji problem sa dizanjem polnog organa, raspitajte se koje su najbolje tablete za potenciju na biljnoj bazi. Ove tablete imaju različite sastojke, poput ginsenga, epidemiuma, muira puame, maka i oni pomažu u poboljšanju erekcije, povećanju libida i obnovi seksualnog samopouzdanja.
  • Ostali suplementi za seksualnu izdržljivost: Na tržištu su brojni bezbedni lekovi za potenciju, na biljnoj bazi za koje se tvrdi da poboljšavaju potenciju. Međutim, pre nego što počnete da koristite bilo kakve suplemente, konsultujte se sa lekarom da biste bili sigurni da su bezbedni i odgovarajući za vaše potrebe.

Za više korisnih informacija pratite naš portal o zdravlju Zdravisimo.

Najbolji prirodni lek za potenciju

Prirodni lekovi za potenciju su napravljeni uglavnom od lekovitih biljaka sa različitim terapijskim delovanjem. Ovakav vid lečenja spada u fitoterapiju. Često su biljni preparati dovoljni da izleče nastalu polnu nemoć, međutim ponekad ih je potrebno koristiti kao dopunsku uz primarnu terapiju koju vam je prepisao lekar. 

Biljna terapija za potenciju, pogotovo kada su čajevi u pitanju sastoji se od mešavine biljaka koje stimulišu rad prostate i polnih žlezda. Prostata igra veoma važnu ulogu u reproduktivnom i seksualnom zdravlju.

Čajevi uglavnom povoljno utiču na prostatu, stimulišu polne žlezde i pojačavaju libido. Čajne mešavine direktno utiču i na vašu volju, seksualnu želju pa je njihov učinak često zadovoljavajuć. Najpoznatiji čajevi za potenciju su: 

- Rtanjski čaj: možda i najpoznatija biljka kada je lečenje impotencije u pitanju. Uglavnom se sakuplja na obroncima planine Rtanj, međutim, danas možemo isti takav čaj kupiti u svim prirodnim apotekama. 

Poznata je po svom delovanju na reproduktivno zdravlje muškarca, pojačavanje seksualne želje, stimulisanju polnih žlezda, prostate i libida. Glavni sastojak rtanjkog čaja je specifična biljka iz porodice usnatica. Naziva se planinski čubar ili vrijesak (Satureja montana). Ova biljka se odlično pokazala u lečenju impotencije, benignog uvećanja prostate i neplodnosti.

- Žalfija: Ne postoji problem koji žalfija ne može da reši. Ovo možda zvuči suviše optimistički ali žalfija je zaista biljka koja ima ogromnu lekovitu moć. Pored toga što je prirodni antibiotik, antiseptik i antimikotik, žalfija takođe utiče na stimulaciju polnih žlezda. Otklanja moguće bakterijske upale prostate. Poboljšava cirkulaciju pa utiče na erekciju. Žalfija se preporučuje za lečenje impotencije i to dva puta dnevno po šolju čaja. Jednu pijte  neposredno pred seksulani odnos.

- Kantarion: Je obavezan sastojak mešavine čajeva za lečenje impotencije. Kantarion stimuliše nervne ćelije i nervne završetke. Pojačava mišićne kontrakcije. Utiče na prokrvljenost polnog uda. Koristi se između ostalog za lečenje problema kod reproduktivnih i mokraćnih organa.

 - Ginko biloba: Biljka koja se koristi za cirkulaciju, samim tim utiče i na protok krvi do polnog organa. Ginko omogućava povećanje hemoglobina u krvi koji je zadužen za transport kiseonika do svake ćelije u organizmu.

Pored nabrojanih čajeva, za lečenje impotencije mogu se koristiti i matičnjak, nana, verbena, ruzmarin, divlji luk - sremuš itd. Kopriva je takođe izuzetno jak afrodizijak. Pored toga je vrlo lekovita jer čisti krv, popravlja cirkulaciju, leči od anemije koja često može biti uzrok impotencije. 

- Čajna mešavina: kopriva, bosiljak i rtanjski čaj je savršena kombinacija za probleme sa potencijom.

- Neki začini mogu delovati kao afrodizijak: Crni i beli biber, indijski kari, đumbir, muškatni oraščić, vanila itd...

med i orasi za potenciju

Koštunjavo voće se od davnina koristilo za poboljšanje muške snage. Kombinacija oraha i meda je prirodan afrodizijak koji je poznat u narodu veoma dugo. Čaj od oraha je takođe afrodizijak i koristi se u lečenju impotencije. Tako što se suvo lišće običnog, domaćeg oraha potopi u vrelu vodu i pusti da odstoji dvadesetak minuta. 

Kikiriki, bademi, pistaći, indijski orah, lešnik ali i semenke bundeve takođe su odličan afrodizijak.

Od mesa najpoznatiji afrodizijak su riba i plodovi mora. Školjke, rakovi i morska riba imaju poseban uticaj na poboljšanje potencije. Med i proizvodi od meda (matični mleč, polen i propolis) su među najdelotvornijim prirodnim lekovima. 

Probajte tablete za potenciju bez recepta u apotekama


U većem delu Srbije možete pronaći tablete za potenciju bez recepta u apotekama. Ove tablete mogu se naći u širokom asortimanu, a mnoge od njih se reklamiraju kao brza i jednostavna rešenja za seksualne probleme. Važno je, međutim, biti obazriv prilikom izbora ovih preparata i upoznat se s mogućim rizicima i koristima.

Erektilna disfunkcija (ED) je stanje u kojem muškarac ima teškoća u postizanju ili održavanju erekcije dovoljne za zadovoljavajući seksualni odnos. Postoje različiti faktori koji mogu doprineti ED-u, uključujući fizičke, psihološke ili emocionalne uzroke. Kada se suočite s ovim problemom, pravovremeni posjet lekaru je ključan kako bi se isključili mogući ozbiljniji medicinski uzroci.

Mnogi muškarci se odlučuju prvo isprobati bezbedne preparate za potenciju koji su dostupni bez recepta. Ovi preparati često sadrže biljne ekstrakte i druge prirodne sastojke koji su poznati po svom potencijalnom pozitivnom uticaju na seksualnu funkciju. Međutim, važno je napomenuti da efikasnost ovih preparata može varirati od osobe do osobe i da ne postoji "čarobna pilula" koja će rešiti sve seksualne probleme.

Tablete za potenciju koje se mogu kupiti bez recepta u apotekama obično se zasnivaju na sledećim sastojcima:

  • L-arginin: Aminokiselina koja može poboljšati cirkulaciju krvi i potencijalno pomoći u postizanju i održavanju erekcije.
  • Cink: Mineral koji je važan za proizvodnju testosterona i koji može imati pozitivan uticaj na seksualni nagon.
  • Biljni ekstrakti: Ginko biloba, Tribulus Terrestris, Muira Puama i druge biljke koje se tradicionalno koriste za poboljšanje seksualne funkcije.
  • Vitamini i minerali: Dodaci ishrani koji sadrže vitamine i minerale, kao što su B kompleks, vitamin E i cink.

Pre nego što se odlučite za kupovinu bilo kojih tableta za potenciju bez recepta, pažljivo pročitajte etiketu proizvoda, informišete se o sastojcima i uputstvima za upotrebu. Takođe, nije loša ideja konsultovati se sa farmaceutom koji su to bezbedni lekovi za potenciju. Ovo je posebno važno ako već uzimate neke druge lekove ili imate neke zdravstvene probleme.

Možemo zaključiti da tablete za potenciju bez recepta u apotekama su najčešća opcija za muškarce koji imaju blage probleme s impotencijom. Međutim, individualni odgovor na ove preparate može varirati, a pravi uzrok seksualnih problema često zahteva pažljivu procenu i dijagnozu od strane kvalifikovanog zdravstvenog stručnjaka. Nikada ne oklevajte potražiti stručnu medicinsku pomoć ako imate bilo kakve zabrinutosti ili pitanja u vezi sa svojom seksualnom funkcijom.

covek razmislja sta popiti za duzi odnos

Šta treba da znate o kamagri u apotekama...


Kamagra je popularan proizvod koji se često koristi za tretiranje problema s podizanjem polnog organa. Ako vas zanima sta popiti za duzi odnos, kamagru u apoteci možete naći u različitim oblicima, kao što su tablete, gelovi ili šumeće tablete. Iako je Kamagra dobro poznata po svojoj efikasnosti, važno je razumeti kako je pravilno koristiti i gde je najbolje nabaviti.

Prednosti Kamagre

  • Poboljšava erekciju: Kamagra sadrži aktivnu supstancu sildenafil, koja pomaže opuštanju krvnih sudova u penisu i omogućava veći protok krvi, što dovodi do poboljšane erekcije.
  • Lako dostupna: Dostupna vam je kamagra u apotekama cele Srbije i online prodavnicama, što olakšava kupovinu.
  • Diskretnost: Mnogi muškarci preferiraju Kamagru u online apotekama jer mogu sačuvati svoju privatnost prilikom kupovine i korišćenja proizvoda.
  • Niža cena: Kamagra je obično jeftinija u poređenju sa drugim lekovima za erektilnu disfunkciju, što može biti prednost za one sa ograničenim budžetom.

Potencijalni rizici

  • Nelegalna verzija: Postoje mnoge lažne i nelegalne verzije Kamagre koje se mogu naći na tržištu. Kupovina ovih proizvoda može biti opasna po zdravlje, pa je važno kupovati isključivo od pouzdanih izvora.
  • Nuspojave: Kamagra može izazvati nuspojave kod nekih ljudi, uključujući glavobolje, mučninu, crvenilo lica, ili poremećaje vida. Preporučuje se konsultacija sa lekarom pre upotrebe kako biste bili sigurni da je sigurno za vaše zdravstveno stanje.
  • Interakcije s lekovima: Kamagra može interagovati sa određenim lekovima, posebno sa nitratima koji se koriste za lečenje srčanih problema. Uzimanje Kamagre sa nitratskim lekovima može biti izuzetno opasno po zdravlje.
  • Neophodna erektilna disfunkcija: Kamagra nije namenjena svima, već samo muškarcima koji zaista imaju problema s erekcijom. Upotreba ovog proizvoda od strane muškaraca koji nemaju problema može biti štetna i nepotrebna.

Saveti za upotrebu

  • Posavetujte se sa lekarom: Pre nego što počnete koristiti Kamagru, posavetujte se sa lekarom kako biste dobili profesionalne savete i preporuke u skladu sa vašim zdravstvenim stanjem.
  • Nabavka od pouzdanih izvora: Kupujte Kamagru samo od pouzdanih izvora, poput licenciranih apoteka i proverenih online prodavaca.
  • Pravilna doza: Pratite preporučene doze i ne prekoračujte preporučeni broj tableta u određenom vremenskom periodu.
  • Obratite pažnju na nuspojave: Ako primetite bilo kakve nuspojave tokom upotrebe Kamagre, odmah prekinite sa uzimanjem i posavetujte se sa lekarom.

Kamagra može biti koristan proizvod za muškarce sa erektilnom disfunkcijom, ali je važno koristiti je pažljivo i uz stručne savete. Nikada ne uzimajte ovakve proizvode bez konsultacije sa lekarom i nabavljajte ih samo od pouzdanih izvora kako biste osigurali svoje zdravlje i sigurnost.

Ističemo recept čaja za potenciju

Jedna od biljaka koja se često rešava problem sa dizanjem polnog organa je koren ginsenga (Panax ginseng). Ginseng je poznat po svojim adaptogenim svojstvima i tradicionalno se koristi za povećanje energije i seksualne funkcije.

Međutim, važno je znati da može imati interakcije s određenim lekovima i ne preporučuje se svima, posebno onima sa određenim zdravstvenim stanjima. Evo jednostavnog recepta čaja za potenciju s korenom ginsenga:

Sastojci:

  • 1 čajna kašičica suvog korena ginsenga ili 3-4 tanke kriške svežeg korena ginsenga
  • 1 šolja vode
  • Dodatni sastojci po želji (med, limun, đumbir) za ukus

Uputstvo:

  • Stavite koren ginsenga u šolju.
  • Zakuvajte vodu do ključanja i prelijte je preko korena ginsenga.
  • Pokrijte šolju i ostavite da se čaj kuva 5-10 minuta.
  • Procedite čaj za potenciju kako biste uklonili koren ginsenga.
  • Po želji, dodajte med, limun ili đumbir za poboljšanje ukusa i dodatne zdravstvene prednosti.
  • Pijte ovaj čaj umereno, najviše jednom do dva puta dnevno.

Pre korišćenja ovog ili bilo kog drugog biljnog čaja za potenciju, uvek se posavetujte sa lekarom kako biste dobili lični savet zasnovan na vašem zdravstvenom stanju. Seksualni problemi mogu biti uzrokovani različitim faktorima, a samo stručnjak može pružiti adekvatnu procenu i lečenje.

Napomena: Pre nego što probate bilo koji od ovih napitaka ili suplemenata, važno je razgovarati sa lekarom sta popiti za duzi odnos. Tako ćete razumeti potencijalne rizike i interakcije sa postojećim zdravstvenim stanjima ili lekovima. Kada lekar upozna vaše navike i mentalno stanje postoji velika verovatnoća da će vam pružiti adekvatan odgovor na pitanje sta popiti kad nece da se digne kita.

Impotencija može imati različite uzroke, uključujući psihološke i fizičke, pa je ključno dobiti adekvatnu dijagnozu i preporuke za tretman od stručnjaka. Uz to, važno je negovati emocionalnu povezanost sa partnerom i razgovarati o očekivanjima i potrebama kako bi se održala intimnost i zadovoljstvo u vezi.

Metode lečenja

Iako impotencija sama po sebi nije preterano opasan problem, u smislu da ne ugražava život pacijenta, ona može izazvati veliku psihičku bol i ugroziti normalno funkcionisanje pa se stoga svrstava u važne medicinske probleme i bitne uzroke vezane za mentalno zdravlje muškarca.

Pored toga impotencija spada u probleme bračnih odnosa pa se njime bave i bračni-porodični terapeuti. Usled impotencije može doći do razvoda braka ili prekida kvalitetnih ljubavnih veza između partnera a obzirom da je direktno vezana za reproduktivno zdravlje, impotencija može biti i demografski problem.

Metode lečenja impotencije zavise od njenog uzroka. Načini se prilagođavaju pacijentu, uzrocima i razlozima nastanka. Prirodni lekovi mogu značajno pomoći rešavanju ovog problema. U prirodne terapije protiv impotencije spadaju pojedine biljke, mešavine čajeva, način ishrane, izbacivanje loših navika iz svakodnevnog života, psihološka terapija itd. 

Postoje razni napici, te se možete raspitati kod stručnjaka sta popiti za duzi odnos. 

Najčešći načini lečenja impotencije su:

  • Određena terapija lekovima
  • Korišćenje VEP (vakuumskih aparata)
  • Injekcije
  • Psihijatrijska i psihološka terapija
  • Penilne proteze
  • Prirodne metode lečenje

Konkretno u ovom tekstu mi ćemo se predstaviti lečenje impotencije prirodnim putem - prirodnim lekovima, biljnom terapijom i čajevima, ishranom itd...

Zašto se javlja problem sa dizanjem polnog organa?

Pored organskih oboljenja u koja spadaju oboljenja srca i krvnih sudova, anemija i pad hemoglobina u krvi, zatim arteroskleroza, dijabetes itd. problem sa dizanjem polnog organa mogu izazvati i psihološki problemi. Odnosno različiti psihički poremećaji koji direktno utiču na motoričke i seksualne sposobnosti kod muškarca. Evo još nekoliko ključnih razloga zašto se potencija može javiti:

  • Fizički uzroci: Fizički faktori često igraju važnu ulogu u erektilnoj disfunkciji. To može uključivati probleme sa krvnim sudovima koji smanjuju protok krvi u penis, što može biti posledica ateroskleroze (nakupljanje plaka u arterijama), visokog krvnog pritiska, dijabetesa i drugih kardiovaskularnih oboljenja. Osim toga, hormonski disbalansi, nizak nivo testosterona i određeni neurološki poremećaji takođe mogu doprineti problemu.
  • Psihološki uzroci: Igraju ključnu ulogu u impotenciji, posebno kod mlađih muškaraca. Stres, anksioznost, depresija, strah od neuspeha ili nesigurnost u vezi mogu negativno uticati na seksualni nagon i sposobnost postizanja erekcije.
  • Navike životnog stila: Pušenje, prekomerna konzumacija alkohola i droga, kao i nezdrava ishrana i nedostatak fizičke aktivnosti mogu doprineti problemu sa erekcijom.
  • Lekovi i bolesti: Upotreba određenih lekova, uključujući antidepresive, lekove za krvni pritisak i druge, može imati nuspojave koje utiču na seksualnu funkciju. Takođe, neke hronične bolesti, kao što su bolesti srca, multipleks skleroza, Parkinsonova bolest i druge, mogu biti povezane sa problemima sa erekcijom.
  • Psihološka povezanost sa partnerom: Nedostatak komunikacije i emocionalne bliskosti sa partnerom takođe može doprineti problemima sa erekcijom. Problemi u vezi ili intimna distanca mogu stvoriti stres i anksioznost tokom seksualnog odnosa.
  • Alkoholizam
  • Hormonalni poremećaji
  • Bolesti zavisnosti

Kod mladih je najčešće problem psihička barijera i bolesti zavisnosti dok kod starijih to su različita organska oboljenja i uticaj lekova,  zatim alkoholizam, pušenje i dijabetes.

Čak 80 % impotencije uzrokovano je nedovoljnim dotokom krvi u polni organ. Zatim uzroci mogu biti i komplikacije šećerne bolesti, zakrečenje krvnih sudova, hiruško uklanjanje prostate, maligniteti, nedovoljan nivo hromona ili problemi sa nervima u donjem delu kičme i maloj karlici. 

Impotencija nastala usled psiholoških razloga može biti kratkotrajna i sporadična, a može biti i dugoročna i trajna. Ukoliko lekar utvrdi da ne postoji organski uzrok za impotenciju, savetuje se poseta psihijatru ili psihologu. Važno je napomenuti da problem sa dizanjem polnog organa može biti prolazan i povremen, ali ako se problem ponavlja i postaje dugotrajan, važno je potražiti stručnu pomoć. 

Lečenje može uključivati promene životnog stila, lekove, terapiju ili kombinaciju različitih pristupa. Otvoren razgovor sa lekarom i, ako je potrebno, sa seksualnim terapeutom, može biti ključan za razumevanje uzroka i pronalaženje odgovarajućeg rešenja kako bi se poboljšao seksualni život i kvalitet života.

Sta raditi kad nece da se digne?

Prvo i najvažnije, nemojte paničiti. Problemi sa erekcijom nisu retki i mogu se desiti svakome povremeno, a osećanje stresa ili anksioznosti može dodatno pogoršati situaciju. Pročitajte u nastavku nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da lakše prevaziđete ovaj problem sa dizanjem polnog organa.

  • Razgovarajte sa partnerom: Otvoren razgovor sa partnerkom ili partnerom može biti od velike pomoći. Uzajamno razumevanje i podrška mogu smanjiti pritisak i anksioznost.
  • Pripazite na zdravlje: Fizičko zdravlje igra važnu ulogu u erektilnoj funkciji. Vodite računa o ishrani, vežbajte redovno i izbegavajte prekomernu konzumaciju alkohola i duvana.
  • Obratite se lekaru: Ako problemi sa erekcijom postanu česti ili dugotrajni, svakako se obratite lekaru. On može obaviti pregled, postaviti dijagnozu i preporučiti odgovarajući tretman.
  • Izbegavajte samolečenje: Nemojte pokušavati da rešite problem sa dizanjem polnog organa uz pomoć lekova ili suplemenata bez konsultacije sa lekarom. Mnogi od tih proizvoda mogu imati neželjene efekte i interakcije sa drugim lekovima.
  • Upravljajte stresom i anksioznošću: Redukcija stresa i anksioznosti može imati pozitivan uticaj na erektilnu funkciju. Probajte tehnike opuštanja, kao što su joga, meditacija ili duboko disanje.
  • Potražite stručnu pomoć: U nekim slučajevima, problemi sa erekcijom mogu biti povezani sa psihološkim ili emocionalnim pitanjima. Terapija ili savetovanje kod stručnjaka za seksualno zdravlje može biti korisno.
  • Radite na intimnosti: Ponekad se problemi sa erekcijom mogu rešiti jačanjem emocionalne veze sa partnerom. Radite na poboljšanju intimnosti i međusobnom poverenju.
  • Budite strpljivi: Rešavanje problema sa erekcijom može potrajati, ali budite strpljivi i ne gubite nadu. Otvorenost prema promenama i spremnost da se posvetite rešavanju problema može vam pomoći da postignete napredak.

Kako impotencija deluje na muškarca?

Ovi problemi dodatno produbljuju već poremećeno psihičko stanje pacijenta. Javljaju se različita stanja poput gubitka samopouzdanja, duboke depresije, anksioznosti i straha od stupanja u seksualne odnose sa partnerom. Neophodno je što pre uspostaviti dijagnozu i započeti lečenje. 

Psihološka terapija je takođe značajan korak jer često za problem nije vezano ni jedno organsko oboljenje pa se pacijent upućuje kod psihologa ili psihijatra radi prevazilaženja psihičkih problema koji su vodeći uzrok impotencije. 

Medicina kaže da impotencija nije usko vezana za starost u smislu da stari ljudi moraju obavezno biti impotenti. To nikako nije pravilo. Često puta stariji ljudi u šestoj, sedmoj pa i osmoj deceniji života imaju redovne odnose i seksualno su aktivni. Ali od ukupnog broja pacijenata sa erektilnom disfunkciojm čak 25 % muškaraca je starije od 65 godina. 

Njihov problem je često vezan za organska oboljenja. Nastaje takođe usled uzimanja određenih lekova, dijabetičari pogotovo pate od ovog problema. Što se mladih ljudi tiče taj procenat je nešto ohrabrujuć. Oko 5 % mlađih od 40 godina zatraži pomoć kod problema erektilne disfunkcije. 


Preporučeni proizvodi

Vitamin C u prahu 100g

Preporučuje se kod pada imunog sistema, ...

Sirće jabukovo standard 0.5

Prirodno voćno sirće od divlje jabuke na...

Gold makarone kukuruzne BIO 250g

Makaroni od integralnog kukuruznog brašn...

Ulje protiv akni 10ml

Ulje protiv akni predstavlja intezivnu f...

Ulje nara-bio 30 ml

Ulje nara dobijeno postupkom hladnog ceđ...


Pogledaje još

Kinoa crvena organic 0.5kg

Kinoa je veoma bogata aminokiselinom liz...

Himalajska so nerafinisana sitna 500g

Himalajska so je fizički lepa, misterioz...

Glina za kosu Shenemil

Neguje, jača i vraća sjaj kosi. Protiv p...

Sok pravi cvekla

Prirodni mutni sok od cvekle. Sastav: cv...

Propolis kapi forte 30 15ml BM

Propolis je smolasta supstanca koju saku...


Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


Srodni tekstovi:


Prirodna nega stopala

Hidrataciju i piling stopala obavljajte svakodnevno, i to prirodnim sredstvima kako bi pobolj&scaron...

Detaljnije

Trešnje prednosti za zdravlje

Može se reći da su trešnje jedna od najmoćnijih voćki koje postoje. Obezbeđuju nam bitne hran...

Detaljnije

Na koji način podstaknuti fizičku aktivnost kod dece?

Nedostatak fizičke aktivnosti kod dece postaje zabrinjavajuća činjenica koja prouzrokuje loše...

Detaljnije

Sve prednosti goveđeg želatina

Želatin uglavnom koristimo tokom pripremanja jela. Ovo nije ništa novo jer su i naši s...

Detaljnije

Registruj svoju prodavnicu na našem sajtu

Saznaj više

Copyright © 2017 Zdravisimo. All rights reserved.
Izrada sajta by GW, SEO by WBS